Online training verbeter jullie relatie

Deze training is geschikt voor jullie als:

-jullie relatie wel een zetje kan gebruiken
-jullie beter met elkaar willen leren communiceren
-jullie meer inzicht willen krijgen in elkaars rol in jullie relatie

Soms gaat het even niet meer vanzelf in een relatie. Dan kun je wel wat hulp gebruiken om weer op het goede spoor te komen. Relaties gaan immers niet vanzelf:  een relatie moet onderhouden worden. Deze online training biedt de mogelijkheid om op verschillende vlakken de relatie te verbeteren.

De training bestaat uit vier delen. Je krijgt een persoonlijke coach (een gediplomeerde maatschappelijk werker) gedurende de gehele training. Deze coach begeleidt je gedurende de hele cursus in jouw persoonlijke digitale omgeving, ‘Mijn Kwadraad’. Als je start met de cursus dan krijg je het eerste deel van de cursus opgestuurd. Je kunt deze training individueel doen, maar het beste effect bereik je door hem met je partner te doen!

Elk deel bestaat uit een stuk theorie en een opdracht. De opdrachten zijn bedoeld om je meer inzicht te geven in je eigen gedrag. Als je de opdrachten die bij het deel waar je mee bezig bent gemaakt hebt, dan stuur je de opdracht naar je coach. Je coach zal je dan feedback geven op de door jou gemaakte opdracht en stuurt je het volgende deel op. Natuurlijk mag je altijd tussendoor vragen stellen aan je coach: we willen niet dat je blijft wachten met dingen die je dwars zitten!

Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere:

-Communicatie
In communicatie kan veel mislopen doordat men elkaar slecht ‘verstaat’. Er wordt gekeken waar die verstoring van communicatie plaatsvindt.
-Mannelijkheids- en vrouwelijkheidscoderingen
In de hoofden van mannen en vrouwen zetten zich beelden, normen, ideeën en gedachten vast over hoe je denkt dat je je behoort te gedragen en te voelen. Je kunt last hebben van deze coderingen.
-Positief denken
Hoe je denken je doen beïnvloedt.

De opbouw van de training

Deel 1: Communicatie is een vak apart
Deel 2: We zijn allemaal verschillend hetzelfde
Deel 3: Hoe je denken je doen beïnvloedt
Deel 4: Ruzie maken doe je zo!

Als je geïnteresseerd bent in “Verbeter jullie relatie”, maar je weet niet of de training geschikt voor je is, dan kun je ons altijd vrijblijvend je vraag stellen. Je kunt je natuurlijk ook meteen aanmelden via dit formulier.